Barajasweg

Amsterdam (Noord-Holland) € 980 kk
Oppervlakte in m2 onbekend Type huurwoning Appartement Aantal kamers onbekend
Contact met de verhuurder Reageer op deze woning
Kenmerken
Type aanbod
Appartement
Woonoppervlakte
onbekend
Aantal kamers
onbekend
Adres
Barajasweg Amsterdam
Kenmerken
Product title

Omschrijving

Het pand De Naritaweg en Barajasweg liggen op 5 minuten loopafstand van station Sloterdijk, waar naast goede trein- en metroverbindingen er ook een bus- en tramstation is. Over bereikbaarheid valt er dus niks te klagen, in 5 minuten sta je op het centraal station van Amsterdam. Het pand bestaat uit 3 afzonderlijke gebouwen met ieder een lift en beschikt over een inpandige parkeergarage voor auto's en fietsen.

Voor huurders met een auto kan er dus tegen een kleine vergoeding een parkeerplaats gehuurd worden. Verder is er op elk gebouw een dakterras aanwezig, beschikt elk gebouw over een eigen 24/7 wasgelegenheid en kijkt het uit op een binnentuintje. De buurt Het is vooralsnog een rustige buurt met veel kantoorpanden, maar er worden momenteel veel woningen bijgebouwd waardoor het zich snel ontwikkeld tot een gezellige buurt met verschillende horecagelegenheden. Het Westerpark ligt op 5 minuten reistijd met de tram om de hoek. Hier vind je een groene omgeving met fraaie architectuur waar naast een bruisend nachtleven er ook een diversiteit aan cultuur en restaurants te vinden is. Daarnaast herbergt het ook een filmhuisbioscoop en een brouwerij. Gedurende het festivalseizoen worden er vele food en dance festivals georganiseerd, waaronder de grootste Foodtruckfestival van Nederland: De Rollende Keukens. Tevens strijkt ook het wereldberoemde ADE festival hier jaarlijkse neer. De studio's Op deze locatie zijn er verschillende studio's beschikbaar, variƫrend van 20 m2 tot 52 m2. Alle studio's beschikken over een eigen badkamer, wc en keuken inclusief kookplaat en koelkast met vriezer, gordijnen en vloer bedekking.

Sommige studio's zijn daarnaast ook gemeubileerd en beschikken over een bed met matras, bureau, kledingkast en bureaustoel. In deze gevallen zullen de servicekosten hoger uitvallen dan de ongemeubileerde kamers. Verder zijn alle kamers uitgerust met een goede wi-fi verbinding.

Wilt u meer weten over deze woning op de Kleine Beerstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.

Reageer op deze woning